Welkom in het gastenboek van brasserie Nicolaas !!!

Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »

Beste Laurens en personeel,

Complimenten voor jullie gerechten, bediening en mooie wijn. We hebben een super fijne en lekkere avond gehad, tot een volgende keer. We zullen jullie zeker aanbevelen.

Met vriendelijke groet,
Ronald en Reina Rijkers en Patrick en Sandra Rijkers.

Ronald Rijkers - 03-05-2014 - 23:25

Wat hebben we enorm genoten vanavond bij jullie!! Prima sfeer en goddelijk eten. Maar wat wil je ook als je in een kerk zit te eten. Ga jullie zeker aanbevelen bij familie en vrienden. Geef de hele avond een dikke, vette 9!!

Lies Medema - 01-12-2013 - 00:49

Op mijn verjaardag, vrijdag 6 september, gingen we uit smullen bij Nicolaas, dat hebben we geweten, want we hebben uitermate gezellig en lekker gegeten, daar het een italiaans weekend was in Appingedam was er goed op ingespeeld wat de samenstelling van het menu betreft.
Het voorafje was al lekker, maar toen we de met geitenkaas gevulde bitterballen hadden geproefd kregen we de smaak te pakken, en met recht want er wordt zo doordacht met smaakjes gewerkt dat je smaakpupillen een heerlijke optater krijgen.
De saltimbocca gerold en gevuld met buffel mozarella was uiterst smaakvol, mals en een streling voor de tong, en als je denkt dat je alles gehad hebt, en als toetje een kaasplankje vraagt, ontvang je weer een nieuwe smaakwereld, diverse kazen gemengd met chuttney op een broodje en begeleid door vers fruit en een stevige port maken van een simpel kaasplankie een geweldige smaakbelevenis, uiterst lekker en heerlijk genieten dus, kortom, wip hier eens naar binnen en ervaar een verfijnde smaakreis, ons is het super bevallen, ga zo door kokkie, groeten uit Losdorp.

Wim & Hilda - 07-09-2013 - 15:58

Hallo Laurens en personeel,

Vorige week hebben wij bij jullie gegeten, het was heerlijk en erg gezellig.
Ik krijg bedankjes van de familie voor het lekkere eten, maar deze complimenten horen bij jullie.
Wij zijn zeer tevreden over jullie restaurant en zullen dit zeker doorgeven aan mensen die vragen naar een restaurant in Appingedam.
Nogmaals bedankt !!!!

Aafke Mars - 12-04-2013 - 12:54

WOW, wat een mooi en liefdevol eten wordt hier geserveerd. Je ruikt de versheid van de lokale producten al, als het bord wordt neergezet! Groenten zoals groenten horen te smaken, vlees en vis boterzacht en ook de desserts waren formidabel en in balans. En goede prijs-kwaliteitsverhouding. We zouden hierover een hele avond kunnen praten (wat we ook gedaan hebben ;-)), maar ga hier vooral eten, want elke hap was fantastisch!! Zeer vriendelijke mensen, prachtig eten en historische locatie. Echt een bijzondere vondst in dit kleine stadje in Groningen! Wij zijn fan!!

Inge & Alec - 10-06-2012 - 22:17

Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »