Brasserie Nicolaas:

Brasserie Nicolaas is gevestigd in een gerestaureerde kerk waarbij men de oude elementen heeft behouden en heeft gecombineerd met het comfort van deze moderne tijd.
Wist u dat de clienten van NOVO fantastische cakes, appeltaarten, koekjes, poffert en nog veel meer elke week vers bakken? U kunt hiervan op maandag t/m zaterdag in de brasserie van komen genieten.
 
Wat dacht u van een gezellige high tea? Met vrienden of familie op zaterdag- of zondagmiddag genieten van elkaar en van een complete high tea. Kijk voor de mogelijkheden op onze high tea button.
 
In brasserie Nicolaas kunt u ook genieten van groepsdiners, diverse thema buffetten, lunches, vergaderingen, workshops ( oa djembé, wijn-spijs proeverijen of tapas maken). Mail ons uw culinaire wensen via laurensspeek@hotmail.com  en wij gaan voor u aan de slag!
 
De vergaderruimte boven in de kerk biedt ruimte aan groepen tot 20 personen. De 'witte' zaal wordt voor cursussen en vergaderingen regelmatig verhuurd aan derden. Wilt u met meer mensen vergaderen? Dan kunt u tot 50 personen terecht in onze kerkruimte.
De tot sfeervolle horecalocatie verbouwde kerk staat in het oude centrum van Appingedam. 
 
Van maandag t/m vrijdag wordt brasserie Nicolaas gerund door cliŽnten van NOVO, op de (vrijdag)avonden, zaterdagen en zondagen staat het team van horeca ondernemer Laurens Speek voor u klaar.
 
Graag tot ziens in brasserie Nicolaas!