Restaurant De Kosterij Nicolaas

U dineert in een bijzondere huiskamer met oude elementen. Het hoge houten plafond en de ossenbloed rode houten vloer zijn meer dan 220 jaar oud. De muur waarin de eeuwenoude kloostermoppen zijn gevat die vroeger onderdeel waren van het vergane klooster maken het "mini museum" af.
Onze invulling van deze ruimte bestaat uit gastvrijheid, puur en eerlijk voedsel en dito wijnen.
Wij laten ons inspireren door verse, biologische (streek) producten. Onze menukaart wisselt maandelijks en bestaat uit verse ingrediŽnten die onze chef wekelijks zelf inkoopt. U kunt uit onze selectie voor-, hoofd- en nagerechten uw eigen menu samenstellen vanaf 26,50. De wijnselectie is samengesteld uit  voornamelijk duurzaam gemaakte wijnen.
's Zomers kunt u heerlijk buiten dineren op ons ruime en groene terras.
 
De chef laat maandelijks weten via deze site wat hij voor heerlijks heeft geselecteerd voor u!
 
Openingstijden: De Kosterij Nicolaas is geopend op vrijdagen en zaterdagen vanaf 17:00.
 
Op andere dagen kunt u bij ons terecht voor een heerlijk diner of wijnproeverij in besloten setting. Dit is mogelijk vanaf 12 tot 26 personen. Is uw gezelschap groter? dan wijken wij uit naar onze brasserie gevestigd in het kerkje Nicolaas, daar kunt u genieten van een diner, buffet ( max. 60 pers) of borrel/feest (max. 150 pers).
 
Voor mogelijkheden en reserveringen mailt u via laurensspeek@hotmail.com
Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen!
 
Team de Kosterij Nicolaas